Extras

Indoor kreativac 

b1_full

Indoor kreativac - LOGO 2015

Dobro kreativno rješenje osnova je bilo koje uspješne promidžbene kampanje. Ali što ako imate medij koji sadržajem i programom ne mora privlačiti gledatelje, slušatelje ili čitatelje? Što ako je ciljana publika već u čekaonicama domova zdravlja ili veterinarskim stanicama? U ljekarnama? U vozilima javnog prijevoza, u školama i na fakultetima, u dizalima i hodnicima poslovnih zgrada? Ili na plažama?

U tom slučaju dovoljno je imati dobro kreativno rješenje koje će po principima AIDA napraviti posao. Prodati  vaš proizvod! Dovoljno je da se kreativnim rješenjem privuče pozornost i zainteresira točno određena ciljana skupina koja se već nalazi u nekom prostoru ili na plažama. Dovoljno je razumjeti prirodu tih medija zanimljiva sadržaja i učinkovite promidžbe. U takvim se prostorima lako stvara želja, a kako je prodajno mjesto vrlo blizu i dostupno u kratkom roku, dovoljno je pozvati kupce na akciju i dobiti izvrsnu prodajnu reakciju!

Eto, takva kreativna rješenja očekujemo i prizivamo na još jednom natječaju INDOOR KREATIVCA 2015.


Pored mene – projekcija filma 

mtv_full

Olji nije bilo dovoljno predavati povijest. Željela je mijenjati svijet. Shvatit će da to nije lako otkrivši kako je netko od njezinih učenika odgovoran za snimljen i objavljen napad na nju. S obzirom na to da nitko iz razreda ne želi priznati i preuzeti odgovornost, odlučuje se na radikalne mjere.


PPP [Pivo Poslije Programa] Kraj digitalnih agencija?

Anđela Buljan Šiber

(HURA, članica Uprave, Hrvatska)

U svijetu se već dulje govori kako je došao kraj digitalnim agencijama. Koliko je svrhovita agencija za isključivo jedan medij? Koje su agencije potrebne tržištu i koje će opstati? Jesu li one premosnice iz tradicionalnog u postdigitalno doba i u kojem se „dobu“ nalazi Balkan? Na PPP [Pivu Poslije Programa] razgovaramo s oglašivačima i agencijama.